October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Местенка, полицијата сака да ги казни за предолго туширање (ВИДЕО)

Еден од најпознатите влогери на youtube со нов трик. Луѓето после капење во морето сакаат да се истушираат за да ја симнат солта од своето тело. Но кога се тушираат доаѓа мангуп кој цело време им става шампон, па никако неможат да завршат со туширањето. Врв на целата приказна е тоа што доаѓа полицаец кој сака да ги казни за долгото туширање.

%d bloggers like this: