October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Твит на денот : Ѕид на плачот

Дефинитивно твит на денот а може и месецот, слика во ситимол каде што доаѓаме сите да извадиме пари и понекогаш кога ќе видите колку пари навистина имате потрешено на банални работи особено гардероба доаѓа до плач. Тешко се заработува овде ама затоа се троши лесно :

%d bloggers like this: