October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Твит на денот : „Најава на нов циклон – Од среда доаѓа Глорија добро што е доаѓа она“

Дефинитивно твит на денот, секогаш имаат чудни имиња за циклони овој пат
Глорија е името до сега најинтересното име беше Бранко зошто за се ние крив така да поздрав до метеолошката станица со песната не сме безгрешни но сме вистински од Азис и Глорија.

“Најава на нов циклон – Од среда доаѓа Глорија.”
Ако дојде и Азис, наебавме.

%d bloggers like this: