October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Tвит: Колку гajби пивo имате отвоpено до сега

Министерката за странски инвестици Зорица Апостолска, во интервју за ТВ Алфа не можеше да каже колку странски инвеститори влегле во Македонија.

Откако предходно не успеа да најде одговор на едно од прашањата министерката го обвини новинарот Борис Грујоски дека не бил фер.

Твит на денот: Колку гајби пиво имате отворено до сега?

Целото интервју можете да го погледнете тука:

%d bloggers like this: