January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Твит на неделата: Искршен автомобил поради билети за концертот на Тамара

Автомобил заврши со скршен прозорец, откако сопственикот заборавил на совозачко седиште два билета за концертот на Тамара Тодевска. Секако, ова е само една од многуте шеги на социјалните мрежи кои кружат денеска, како револт од начинот на кој Тамара ја интерпретираше македонската химна на прославата на Денот на Америка во американскаа амбасада во Скопје.

%d bloggers like this: