October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Твитер гори: А од кај знае Заев дека Боки е пед*р?

Вчерашната изјава на премиерот Зоран Заев, кој пред камерите и целата јавност рече дека нема да дозволи „еден педер“ да го симне од власт, предизвика цунами од реакции на медиумите и совијалните мрежи.

Премисерот се обиде да се извни и да каже дека не мислел на сексуална определба, туку на карактерна особина, но… Еве ги реакциите на Твитер:

%d bloggers like this: