fbpx
„Седете дома клошари“: Полицајци се закануваат на граѓаните ако не го почитуваат полицискиот час

„Седете дома клошари“: Полицајци се закануваат на граѓаните ако не го почитуваат полицискиот час

Некои од припадницте на МВР наместо да се грижат за јавниот ред и мир во време кога има полициски час, се решија од позиција на моќ да упатат закани и навреди кон граѓаните на Македонија, кои плаќаат даноци за полицијата редовно да зема плата.

,,Единицата формирана …. ако ве зачекам после 9 пендрaк и 10 години робија (казна нема)”  ,,Седете дома клошари”  се коментарите на овие полицајци.
Фотографиите најдоа на остри реакции на социјалните мрежи а од МВР велат дека го проверуваат случајот.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: