January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Урнебесн виц: Зајко и педеpи

На тема педери, со извинување до ЛГБТИ еве неколку интересни :

Трча зајко низ шумата и се дере ПЕДЕРИ ПЕДЕРИ ПЕДЕРИИИ
Го гледа мечката и му вика: абе зајко од кај знаеш што се тоа педери мал си, еве види уште млеко имаш на устата…
Мецо тоа не е млеко ! ПЕДЕРИ ПЕДЕРИИИИ.

——————

Цветко го прашува Трпе што најмногу мрази а овој му кажал:– Јас најмногу мразам педери, а ти? На ова Цветко одговорил: – Јас најмногу мразам хејтери.

——————

Трпе се враќа дома порано од службено патување и гледа двајца педери во спалната: – Што барате овде бе педери? – Не, не сме педери, жена ти отиде да купи пиво…

——————

Социолог прави истражување: „Што ќе направите ако фатите златна рипка?“ Првиот иситаник одговара: – Ќе си посакам многу пари! Вториот: – Ќе побарам да живеам вечно! Третиот: – Ќе ја направам рибина чорба и ќе ја изедам!!! Социологот збунет: – Аман бре, господине… Зошто? – Пред 3 години јас фатив …

%d bloggers like this: