October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Урнебесна комедија : Пиjaнa жена со автомобил бега од унгарската полиција на кружен тек!

Урнебесна комедија : Пијана жена со автомобил бега од унгарската полиција на кружен тек! Ова го нeма ни во најсмешниот холивудски филм! Пресмешна сцена но тоа е реалноста не секогаш е како на филм но ова да беше филм ќе беше Траги-комедија. Не успеа да избега жената а најмалце па полицијаците да ја фатат погледнете :

%d bloggers like this: