Урнебесно сведоштво за пилот од Арачиново: „У река праел cамоубиcтво“
January 26, 2020

Булевар

На вистинското место

Урнебесно сведоштво за пилот од Арачиново: „У река праел cамоубиcтво“

Темата за денес се пилотите од Арачиново ама забавата која ја направи оваа тема е дефинитивно нешто што треба да ве насмее до солзи еве како изгледаше сето тоа на твитер :

%d bloggers like this: