September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Урнебесно видео : Абе Премиере ? Ме забораивте бе ?

Ако не сте во тек со цела забава која трае веќе 2 дена дефинитивно треба да го слушнете следното видео. Премиерот беше злоупотребен од двајца комичари кои се претставија како некои моќни луѓе и притоа истиот разговор го снимале. Лесно е на таа позиција да добивате и такви повици но другиот дел е што интернетот посебно твитер еруптираше со разни видеа и фотомонтажи но ова видео дефинитивно остави впечаток:


%d bloggers like this: