October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Урнебесно ВИДЕО на К-15: За американците си или за Русите ?

Легендарните К-15 пред многу години направија еден комичен скеч кој на некој начин го опишува и денешното Македонско општество. Сите ние денес сме некако поделени. Кој е за Американците кој за Русите, кој за НАТО кој против. Некои за референдум некои пак против и се така си се делиме. Погледнетего ова видео можеби е слично.

%d bloggers like this: