September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Урнебесно видео – Ние балканците на плажа

Интересно видео на youtube на една девојка од Србија која не опишува балканците на плажа. Девојката совршено ги опишува сите наши навики, од станувањето рано за на плажа, па се до однесувањето на одморот. Обавезни се и фотографиите со хаштаг за да знаат сите како си поминуваме.Погледнете ќе ве насмеет нашите несекојдневни навики од одморот.

%d bloggers like this: