November 11, 2019

Булевар

На вистинското место

Се степаа во сред дебата (ВИДЕО)

На социјалните мрежи најдовме едно интересно видео кое моравме да го споделиме со вас. Имено ова се исечоци од неколку дебати кој сигурно не завршиле со среќен крај. Кога противникот нема аргументи, почнува да вреѓа и на крај се знае што следува. Сеуште во Македонија немаме видено вакви појави па добро е да фатиме сеир на некој друг.

%d bloggers like this: