December 15, 2019

Булевар

На вистинското место

Урнебесно видео: Тошо на тенис со дипломатскиот кор

K15 секогаш се грижат да имаме насмевка на нашето лице и секогаш не смееле до солзи со нивните скечови. К15 веќе не се заедно долго време на естрадата но нивните скечови се меморијални и остануваат на интернетот за да ни ја остават истата насмевка.Оваа видео е помеѓу најсмешните тошо на тенис заедно со диполоматскиот кор :

%d bloggers like this: