Уште еден наш сограѓанин моли за помош, да помогнеме
January 28, 2020

Булевар

На вистинското место

Уште еден наш сограѓанин моли за помош, да помогнеме

Секојдневно наши сограѓани упатуваат повик за помош поради здравствени проблеми.

Текстот кој ќе го прочитате подолу, со сигурност ќе предизвика емоции кај вас и ќе ве предизвика да донирате.

Сите потребни податоци за донација, вклучувајќи ги и мобилните оператори, се наведени во текстот.

%d bloggers like this: