December 15, 2019

Булевар

На вистинското место

Вака изгледа „долен топлec“ на црногорска плажа (ФОТО)

Фотографијата од една црногорска плажа која е поставена на Фејсбук ја распали фантазијата кај мажите.

„Комплетното доживување го расипува оној параглајдер од шорцевите“ – се пошегувал авторот со најмногу лајкови и коментари, асоцирајќи на мажот што лежи до дамата во „розово бикини“.

„Дувни, дувни ветре, најсилно што знаеш“ – гласи уште еден од коментарите. Па, ако се темнее, да се потемни по цело тело!

Не е прецизно наведено на која плажа е снимена фотографијата, но она што е сигурно е дека оваа глетка предизвика бура коментари на социјалните мрежи, за тоа како изгледа „долен топлес“ на црногорски начин.


Извор:вистина.мк

%d bloggers like this: