December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

Вардар е ШАМПИОН! Македонија слави!

Иако ракометарите на Вардар немаат земено плати со месеци. Иско клубот се соочува со проблеми со месеци. Ракометарите дадоја се од себе, се бореа до последен атом за победа.

Македонија слави, народот на улиците.
Честитки Вардар, честитки Македонијо!

%d bloggers like this: