October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Вашите стари компиутери имаат злато, еве каде се наоѓа (ВИДЕО)

Старите компиутери кој повеќе не ни се потребни и сметаме дека се крш во суштина во нив содржат цело богатство од злато. Во западните земји постојат компании кој ги собираат за нас овие кршови и од нив заработуваат цело богатство. На youtube најдовме едно видео кое ќе ви покаже каде се наоѓа златото во компиутерот.

%d bloggers like this: