January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Верувале или не Гулабица со нов хит! Овој пат ќе ве шармира како „вредна“ земјоделка

Верувале или не Гулабица има уште еден нов хит! Овој пат ќе ве шармира како „вредна“ земјоделка
И токму кога помисливме дека тоа е сѐ Вале Гулабица ни докажа дека ова е само почеток. Овој пат Гулабица „летна“ од родното место да не мора повеќе да биде земјоделка. За Вале не важи она „Нема леб без мотика“

%d bloggers like this: