fbpx
Агенцијата за вработување со јавен повик за „Субвенционирање на платите“

Агенцијата за вработување со јавен повик за „Субвенционирање на платите“

Невработените лица и работодавачите од денеска можат да конкурираат за користење на мерката „Субвенционирање плати“. За нив  за кои Агенцијата за вработување на Република Македонија (АВРМ) објави огласи согласно Оперативниот план за годинава.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: