fbpx
Протест во полициски час (Видео)

Протест во полициски час (Видео)

Нешто се случува во сингелич голема група на луѓе се собрани надвор од домовите наликува на протест.
Полицијата уапси 3 лица, револтираните граѓани ја блокираа улицата Велат дека полицајците им влегле во двор

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: