September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Во јавното обвинителство испрашуваат инспектор од УЈП – ВИЦ

Од дневната категорија вицотека денес одлучивме да ви објавиме еден малку коруптивен виц кој сигурно ќе ви го разубави денешниот ден.
Во јавното обвинителство испрашуваат инспектор од УЈП:
– Како со платата на обичен инспектор изградивте ваква луксузна вила?
– Фатив златна рипка и таа ми исполни една желба.
– Како ќе докажете?
– Па не ли ја гледате вилата?

%d bloggers like this: