Виц : Американец, Русин и Македонец
February 26, 2020

Булевар

На вистинското место

Виц : Американец, Русин и Македонец

Си биле Американец, Русин и Македонец и ги пратиле на месечината. По неколку дена им се јавуваат овие од земјава и им викаат:
– Абе што ви треба да ви пратиме по ракета?
Прв американецот:
– Абе ја сакам една ракета со виски,
Втор русинот:
– Јас сакам една ракета со Вотка!
И на крај Македонецот:
– Абе јас сакам една ракета со цигари.. пуна.. Им пратиле што им пратиле.. и после 1 година се вракаат на земја.. и американецот и русинот се гушнале и пеат нешто оде македонецот изнервиран до максимум и се дере:
ДАЈТЕ МИ УПАЉАЧ ДА ЗАПАЛАМ!!!

%d bloggers like this: