November 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Виц : Драги… 3атвоpениkот… Повторно избега…

Девојката му се доверува на својот дечко дека никогаш во животот немала секс и бара од него да ја подучи нешто околу тоа.
– Ок, мила. За поедноставно да ти објаснам, твојот полов орган ќе го наречеме затвор, а мојот затвореник! одговара дечкото.
– Сега прво што треба да направиме е да го ставиме затвореникот во затвор. – продолжува дечкото.
По првиот секс во животот, девојката лежи насмеана во креветот, закачајќи го дечкото:
– Драги изгледа дека затвореникот избега.
Вртејќи се накај нејзе насмеан, одговара:
– Тогаш ќе мора да го вратиме повторно во затвор.
По завршувањето на вториот пат, дечкото полн со себе пали цигара, кога девојката пресреќна со новото искуство повторно му се жали:
– Мило, затвореникот повторно избега.
Дечкото со последни сили повторно се издига на ниво на задачата. По ова целосно исцрпен легнува на креветот, кога девојка му пак го подбуцнува:
– Драги… Затвореникот… Повторно избега.
Уморно вртејќи се накај нејзе, одеднаш и се развикува:
– АЛО БРЕ, ПА НЕ Е ОН НА ДОЖИВОТНА РОБИЈА!!! ЈАСНО!!!

%d bloggers like this: