December 15, 2019

Булевар

На вистинското место

ВИЦ на Тони Михајловски: Лав, Медо и Зајко (Видео)

Урнебесно видео прегледано повеќе од 200 000 пати на легендарниот актер Тони Михајловски. Едноставно неговите вицеви може да ви разубават денот. Навистина многу луѓе денес се трудат да кажат некој смешен виц, но некогаш едноставно вицот нема да ви биде толку смешен колку што кога некој друг ќе ви го каже на некој подруг начин. Тони е вистинскиот.

%d bloggers like this: