ВИЦ: Што ќе добиеш ако избањаш Бугарин?
February 18, 2020

Булевар

На вистинското место

ВИЦ: Што ќе добиеш ако избањаш Бугарин?

Што ќе добиеш ако избањаш Бугарин?
– Вистински Македонец и леген со многу валкана вода!

Вицот го објавуваме поради комисиската расправа за Гоце Делчев и останатите историски личности од Македонија. Чисто да се потсетиме какви вицови имаше на времето за нашиот источен сосед. Сепак за нив сеуште сме запад во секоја смисла на зборот. Освен тие што имаат подобар пасош.

%d bloggers like this: