October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

ВИЦ што ќе ве насмее до солзи

Од Македонскиот државен завод за статистика соопштуваат:
– Според податоците кои ги анализиравме, заклучивме дека просечниот Македонец живее два пати подобро!
Трпе прашува:
– Споредено со која година?
– Со следната.

%d bloggers like this: