November 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Виц: Трпе и медицинска сестра

Трпе се јавува на брза помош:
– Ало, ми треба помош!
– Што е проблемот?
– Пиев вијагра и ерекцијата ми трае веќе повеќе од 4 часа.
– И што?
– Па во упатството е напишано дека ако ерекцијата трае повеќе од 4 часа, треба да се јавите на доктор!
– Добро, сега ќе ви испратиме амбулантно возило.
– А и друго сакам да ви кажам!
– Кажете?
– Може ли, наместо доктор, да испратите медицинска сестра? Ако може и две, уште подобро…

%d bloggers like this: