(Видео) Драма во Бутел: Четири пожарни го гасат огнот, ЕВН исклучува струја низ цела населба
February 26, 2020

Булевар

На вистинското место

(Видео) Драма во Бутел: Четири пожарни го гасат огнот, ЕВН исклучува струја низ цела населба

Вистинска драма вечерва се одвива во скопски Бутел, каде гори куќа, дознава булевар.мк.

На терен се две возила на противпожарната бригада, како и тимови на ЕВН кои ја исклучуваат струјата низ населбата.

Пожарникарите се борат да го локализираат пожарот за да не се прошири на соседните куќи, куќата се наоѓа на улицата Андре Мазон.

%d bloggers like this: