October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Видео кое ќе ве насмее до солзи, Блажо домазет K-15

За поновите генерации ако не ги знаете К15 почнете одма да ги гледате тие дефинитивно ќе ве насмеат до солзи. А пак за постарите потсетете се кога Блажо беше домазет. Ова видео на youtube собра рекордни 300 000 прегледи и е едно најгледаните скечови на К15 вреди да се погледне дефинитивно ќе ве насмее до солзи:

%d bloggers like this: