Видео: Охриѓанец на оригинален начин од вода ја запроси девојката на Водици
February 24, 2020

Булевар

На вистинското место

Видео: Охриѓанец на оригинален начин од вода ја запроси девојката на Водици

Традицијата за Водици е исклучително силна во нашиот крај. Овој празник за охриѓани е посебен, а дефинитивно за двајца млади ќе биде посебен за цел живот. Марјан Лаброски, познат угостителски менаџер од Охрид, денеска на уникатен начин од езерските води ја побара раката на неговата сакана Катерина.

Нека им е вечна љубовта!

%d bloggers like this: