January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

ВИДЕО: Пијано момче влезе во туѓ стан, кога се разбуди не знаеше што му се случува

Едно семејство имало многу непр ијатно искуство кога двете жени приметиле дека на креветот во дневната соба, спие непознат маж.

Во Подгорица на социјалните мрежи осамна необична снимка од Црна Гора на која се гледа како семејство се обидува да го разбуди момчето кое спиело кај нив на креветот во дневната соба.

Тие најпрвин помислиле дека се работи за кpадец , но подоцна, преку разговор виделе дека се работи за забуна, бидејќи младото момче малку повеќе пи ел, и по гpешка наместо во неговиот стан влегол во друг, а вратата била отклучена.

Среќа што се се завршило добро, имало разбирање од соседите, но сепак како заклучок добро е да проверете дали ви е заклучена вратата од станот пред спиење.

%d bloggers like this: