November 12, 2019

Булевар

На вистинското место

Видео: Преслатка мачка се обидува да утеши расплакано девојче

Луѓето често говорат дека мачките ја гледаат само својата корист и дека ги сакаат своите сопственици само кога треба да добијат храна. Но, не сме сигурни дека тоа е баш така.

Оваа мачка докажа дека и мачките имаат чувства и се приврзуваат. Во видеото коешто можете да го погледнете подолу, едно девојче плаче, а нејзината мачка пробува да ја утеши. Ова видео брзо стана вирално и ги разнежни луѓето низ цел свет.

Уживајте во ова преслатко видео!

%d bloggers like this: