(ВИДЕО) Професионалец крадец за 10 секунди украде ташна од ,,Ла тана”
February 18, 2020

Булевар

На вистинското место

(ВИДЕО) Професионалец крадец за 10 секунди украде ташна од ,,Ла тана”

На Твитер беше објавена снимка од безбедносните камери на гостилницата „Ла Тана“ во Скопје, на која се гледа како дрзок крадец влегува, седнува на една од масите, ја краде ташничката оставена на соседната маса, па излегува.

За да го погледнете видеото клинете тука:

%d bloggers like this: