ВИДЕО: Скопски фитнес тренери патуваа низ времето
February 26, 2020

Булевар

На вистинското место

ВИДЕО: Скопски фитнес тренери патуваа низ времето

Кинетикс е фитнес студио чија главна цел е да ги научи своите вежбачи како до поздраво, посилно и позгодно тело, притоа уживајќи во животот повеќе од претходно. Чувството на самодоверба е непроценливо кога една индивидуа ќе се осети способна да изведе вежби и движења за кои била уверена дека никогаш нема да може. Фитнесот треба да биде забавен и предизвикувачки, и треба да ти побуди желба за константно учење и подобрување.

%d bloggers like this: