ВИДЕО: Тепачка на плажа - „ Ќе гледаш други жени а ?“
February 26, 2020

Булевар

На вистинското место

ВИДЕО: Тепачка на плажа – „ Ќе гледаш други жени а ?“

На Фејсбук страницата „Црногорски времеплов“ се појавила снимка од Улцињ, која привлекла големо внимание.

Во опис на видеото пишува „Еве нешто криминално од „Улцињ“, а на снимката може да се забележи тепачка, меѓу брачен пар кој воопшто не се штеди во „борбата“.

Нив се обидувала да ги раздвои жена во зелен фустан, но не ѝ одело од рака. На крајот на снимката се гледа како ги раздвојуваат и други посетители на плажа.

Погледнете:

%d bloggers like this: