November 15, 2019

Булевар

На вистинското место

Видео за совршен изглед на девојките

Видео кое кога го гледав буквално останав со отворена уста, си реков зарем постои и вавко нешто. Замислете измислиле облека која ги крие облините и вишокот килограми на девојките. Едноставно совршено за девојките со вишок килограми, но не баш фино за тој што ќе се залета по неа. Погледнете од видеото за што станува збор.

%d bloggers like this: