January 19, 2020

Булевар

На вистинското место

(Видео)ДЕСТИНАЦИЈА „НЕА БАГЕРИ“: Багерист пронашол начин како да се разлади за време на тoплoтниoт бpaн во Европа

Еден маж, чие видео е објавено на социјалната мрежа Фејсбук, одлучил да се разлади во корпата од багерот која е наполнета со вода.

Секако тука е и лименката со пиво.

„Утро во Германија. Седам во базен и уживам во животот” , напиша Германецот на Фејсбук страницата за екстремна температура во Европа и за еден ден е видено над 160 илјади пати.

%d bloggers like this: