December 15, 2019

Булевар

На вистинското место

ВИДЕО:Урнебесна комедија К15 – Миле се враќа од Арбајтен – Германија

К15 како и секогаш ќе не насмеат до солзи овој пат во скеч кој дефинитивно ќе ви објасни како не треба да сте 3тиот кој се меша во работите на другите двајца. К15 не се веќе на македонската сцена но нивните скечови уште долго време ќе се вртат по социјалните мрежи, овој посебно погледнете :

%d bloggers like this: