November 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Вистинските херои кои секојдневно спасуваат човечки животи

Видео кое ја враќа вербата во човештвото. На светот сеуште постојат добри луѓе.Компилација на видеа која е создадена само да не потсети дека во светот има секојдневни херои кои спасуваат животи.Можеби и е судбина некој не сакал да се случат лоши работи па такви се ситуациите на видеото полни со хероизам и чудни реакции во последен момент :

%d bloggers like this: