January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

“Врати ми го сонцето” на младата Ајлин звучи прекрасно. Браво Ајлин!

Ајлин Акифовска (13) од Битола учи во основното училиште др. Трифун Пановски. Уште како мала имала голема желба за пеење заради што и се запиша на музичко училиште. За во иднина има големи планови кои со помошта на нејзиниот ментор Христијан Петковиќ се надева дека ќе ги оствари и ќе ја сними нејзината прва песна…

Ова е нејзината прва преработка на песната “Врати ми го сонцето” од Александра Јанева

Браво Ајлин!


Извор: Бам битола

%d bloggers like this: