October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Врска од три месеци во споредба со тригодишен брак!(видео)

Се е убаво на почеток, па така и многу од врските на почетокот се сјајни, односно мед и млеко. Самата помисла на нешто ново внесува и кај партнерите мотивација и елан. Со изминувањето на времето многу од брачните другари или партнерите во долготрајните врски стануваат монотони и неинвентивни, па со тоа ја прават врската или бракот да нема жар. Тоа можеме да го видиме од ова видео…

%d bloggers like this: