December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

За еден ден симнете 2 килограми- мал трик за брзо слабеење

Доколку ги сакате чаевите многу лесно ќе можете да го примените овој трик и да се ослободите од нив.
Диетата се состои од консумирање на комбинација од млеко и чај пред оброкот и е најпозната во Велика Британија каде што чајот е неизоставен дел од секојдневието на луѓето, нешто како што кај нас е црното кафе.

Што се однесува до оваа диета, најдобро е да консумирате зелен или црн чај. Комбинацијата од состојките ќе ви овозможи детоксикациска бомба со позитивно делување во вашиот организам.

Станува збор за едноставна диета со која во еден ден можете да симнете и до два килограми, но важно е да не ја практикувате повеќе од два пати месечно. Односно чај млеко нека биде 50-50, а испијте го 20 минути пред оброкот. Покрај тоа што ги симнува килограмите, комбинацијата од чај и млеко е одлична и за листење на организмот од токсини.

%d bloggers like this: