fbpx
Апел за помош: Мајка со pak на дебелото црево без здравствено осигурување и без струја во домот

Апел за помош: Мајка со pak на дебелото црево без здравствено осигурување и без струја во домот

45 годишната Елизабета Јовановска раскажа потресна приказна пред камерите на ТВ Кисс за тоа како живее секојдневно без здравјето и основните средства за живот заедно со нејзиниот син единец.

Ќе се наежите ако ја погледнете нејзината животна приказна на следниот линк.

Извор:ТВ Кисс. мк

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: