fbpx
На кого му требаат сензори за паркирање. Ова видео покажува сосема урнебесни технологии во колите

На кого му требаат сензори за паркирање. Ова видео покажува сосема урнебесни технологии во колите

Можеме да забеежиме секакви тенолошки достигнувања кои се вградуваат во колите со цел да се олесни начинот на нивното возење, удобноста и сигурноста на возилото и патниците. Па така некои се досетиле од тие технолошки достигнувања да направат малку шега. Станува збор за сензорите за паркинг, кои при доближување почнуваат да ,свират‘‘ па така овие дечки, во вистинска смисла засвиреа…

editor

Related Articles

%d bloggers like this: