fbpx
(Фото)СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ КАКО ПЛАЖА: Девојка се расоблече на на скопскиот аеродром и легна да се сонча

(Фото)СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ КАКО ПЛАЖА: Девојка се расоблече на на скопскиот аеродром и легна да се сонча

Несекојдневна глетка на скопскиот аеродром.

Млада девојка, во бикини, легна на тревата пред паркингот.

Изгледа добила најава дека летот ќе доцни, па решила да го искористи времето најдобро што може?!

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: