fbpx
Ноќната забава на Сораја – ВИДЕО

Ноќната забава на Сораја – ВИДЕО

Во новиот свет излегоја некој чудни професии, како помопник багериста, менаџер на пијалоци, администратор за пострижува и старлета. Овие сите професии порано имаа некои други имиња но сигурно вие ги знаете. Еве едно видео да видите како старлетите го живеат ноќниот живот во Белград, како излгела нивната забава и гламур. Дали има во Македонија старлети?

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: