fbpx
Тој е мајстор за бунар, но оној од вино, швепс, лимон… се на едно место и забавата може да почне(видео)

Тој е мајстор за бунар, но оној од вино, швепс, лимон… се на едно место и забавата може да почне(видео)

Разни мајстори на разни коктели сме виделе, но еве еден мајстор , шанкер кој подготвува ,,бунар‘ и тоа не било каков, бунар во вистинска смисла. Шанкеров има рецепт по кој оди во текот на припремата и навистина тоа изгледа прекрасно, а се надеваме и питко. Како само е посветен на работата може да видите во видеото. На почеток зема еден глинен сад кој личи на бунар и го полни со сите состојки од неговиот рецепт, коцки мраз, газиран пијалок вино, сок од портокал… се тоа се меша и на здравје 🙂

editor

Related Articles

%d bloggers like this: