fbpx
Човекот со Фиќото што удрил скап џип (виц)

Човекот со Фиќото што удрил скап џип (виц)

На една раскрсница Фиќо удира во џип. Од џипот излегуваат неколку набилдани мафијаши и се приближуваат кон Фиќото:

Абе, мајмун, виде ли што направи! Сега треба да ја продадеш колата и станот, за да се раздолжиме за џипот.
Мажот од Фиќото прашува:

Дечки, а вие што сте? Спортисти сме, одговараат тие.

Е штом сте спортисти… – вади еден голем пиштол – Е, ајде сега наредете се! Спремни! Старт!

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: